WEBCAM MODELS WANTED ROMANIA

Tutorial inscriere si utilizare LiveJasmin

 

Totul despre LiveJasmin

Ce aflam din acest tutorial :
1. Generalitati si informatii despre LiveJasmin
2. Oferta LiveJasmin pentru modele si studiouri
3. Tutorial despre cum sa te inscrii pe LiveJasmin
4. Sfaturi utile care te pot ajuta sa-ti imbunatatesti performantele financiare .

1. GENERALITATI SI ISTORIC LIVEJASMIN
Site-ul a fost lansat la sfarsitul lui 2001 – inceputul lui 2002 bazat pe un script in Java creat de la cei de la firecrackervideo . Si cum cei de la firecrackervideo ofereau un pachet de doua licente de software de video chat asa a luat fiinta si ‘fratele mai mic’ al Jasminului : JoyOurself, care o perioada buna de timp a functionat independent (in momentul de fata insa este doar o interfata a LiveJasmin si modelele care se inscriu aici apar si pe Joy sau alte interfete ale Jasminului ) .

In prezent LiveJasmin ruleaza pe o aplicatie flash de ultima generatie , exista acolo o echipa de peste 100 de persoane , unele dintre acestea fiind printre cele mai bine cotate in industria pentru adulti (nisa webcams) si are cateva alte interfete .

In potrofoliul celor de la LALIB (compania care administreaza site-urile) se afla urmatoarele :
LiveJasmin – principalul site de video chat al companiei
interfetele MyCams.com , Live Sex Awards , JoyOurself , LivePrivates ;
site-ul dedicat nisei MILF (femei peste 30 de ani) MaturesCam ;
site-ul dedicat nisei asiatice LiveSexAsian.com ;
site-ul dedicat nisei gay / baieti : CameraBoys ;
si ultimul venit in familie ( in 2009) MyTrannyCams – site-ul dedicat comunitatii de tranvestiti .

Dupa inceputuri dificile (ca orice inceput) LiveJasmin a inceput incetul cu incetul sa castige reputatie si sa-si depaseasca competitorii directi , WebPower (ifrends) , Streamray (cams.com) sau VS (flirt4free) si in 2009 sa fie declarat la unision numarul 1 , cel mai bun site de video chat .

Nu suntem aici sa judecam daca chiar este sau nu este , parerile pot fi impartite , insa lucrul evident este ca LiveJasmin are cea mai mare comunitate de modele (modele online) si asta spune multe , pentru ca judecand drept , daca nu ar fi cea mai mare comunitate , cu un numar de membrii platitori greu de imaginat , atunci aceste modele ar fi online prin alte parti …

Una peste alta , LiveJasmin este una din recomandarile noastre.

Cine poate fi model LiveJasmin :
– orice persoana care a implinit varsta de 18 ani ;
– sunt acceptate toate categoriile de varsta , aspect fizic , etc etc etc . Pot lucra aici si fete sau baieti pe NON ADULT , dar exista si toate categoriile de adult : video chat clasic cu fete singure , baieti , cupluri , etc.

2. OFERTA LIVEJASMIN PENTRU MODELE
Comisionul pe care LiveJasmin il ofera modelelor este de 35% . Exista foarte putine site-uri care ofera 50% sau 40% , si in general acestea au o varsta si o audienta medie sau mediocra . Site-urile cu trafic mare , cum este si LiveJasmin ofera un comision mai mic modelelor dar compenseaza prin numarul de clienti . A atrage clienti costa bani grei (publicitate , programe de afiliere , parteneriate , etc.) si acesta este motivul pentru care procentul oferit de LiveJasmin si alte site-uri consacrate este atat de mic .

La un pret mediu de 1.99 – 2.49 $ / minut , un model poate castiga 0.70 – 1 dolar / minut .Intr-o ora de show privat se poate astfel calcula matematic o incasare efectiva a modelului de aproximativ 50 de dolari . Exista modele care castiga 3-4.000 de dolari la perioada (in 2 saptamani) in mod regulat . Totul depinde de experienta si disciplina in munca (DA ! E o munca !) a modelului . Puteti ajunge la aceste rezultate relativ usor , totul depinde de voi , informati-va cu mare atentie , intrati online regulat , aveti grija de imaginea voastra si puteti ajunge acolo sus ! Despre asta insa vorbim in tutoriale separate , acum sa continuam despre LiveJasmin

Metode de plata oferite :
• transfer bancar
• cec
• payoneer

3. CUM TE INSCRII PE LIVEJASMIN
Inainte de a incepe trebuie sa stii ca ai nevoie de urmatoarele :
– scanare fata si verso a cartii de identitate sau paginile 1 si 2 din pasaport (dupa caz) .
– un webcam pentru realizarea sesiunii foto online sau poze corespunzatoare pe care apoi sa le incarcati prin splitcam . In una din imagini trebuie sa fie perfect vizibil capul si fata (de la gat in sus) , iar in cealalta capul + actul de identitate tinut in mana , la vedere , langa cap , ca in exemplul de mai jos :

Pentru a te inscrie trebuie sa vizitezi pagina modelelor LiveJasmin (CLICK AICI PENTRU A VIZITA ACEASTA PAGINA) si sa completezi formularele de acolo . Mai jos , pentru cazul in care va incurcati undeva , va prezentam pas cu pas cum si ce trebuie sa completati pentru a va activa un cont de model pe LiveJasmin .

Odata ajunsi pe pagina daca nu sunteti automat redirectionati catre menu-ul in limba romana , dati jos in pagina si faceti click pe steguletul Romaniei .

> click here to register
Avem doua variante : inregistrare simpla sau avansata .Voi alege simpla pentru acest exemplu .
In continuare trebuie sa completam formularul de la pasul 1 pentru inregistrare , care arata si se completeaza astfel :


Unde : Nume utilizator – alegeti un username la intamplare . Pe acesta il veti folosi doar pentru autentificare , nu acesta va fi numele vostru de model . Pe acela il creati ulterior acestui pas . Apoi parola , adresa de email , acceptati termenii si conditiile (bifati) si treceti mai departe .

Trebuie sa creem in continuare contul de titlular :

La pasul imediat urmator trebuie sa uploadati din calculatorul vostru scanarea cartii de identitate sau a pasaportului pentru a face dovada ca aveti varsta minima legala pentru a lucra pe acest site (minim 18 ani) .
Dupa ce am trecut si de acest pas trebuie sa selectezi din lista categoria in care te incadrezi si pe care vrei sa lucrezi (fata , cuplu , adult , non adult , etc.) , si apoi in continuare sa completezi profilul incepand cu NUME MODEL – adica numele ce va apare pe site (Screenname) , varsta virtuala , inaltime , greutate si alte informatii asemanatoare .

Dupa acest pas contul vostru este aproape gata . Mai trebuie urmati doar cativa pasi foarte scurti precum alegerea modalitatii de plata , a sumei minime de plata si tot aici iti poti comanda si crearea unui cont epassporte pentru cazul (foarte probabil) in care nu detii deja unul .

IN ACEST MOMENT ESTI MODEL LIVEJASMIN . Trebuie doar sa mai astepti putin (in general mai putin de 24 de ore) pentru ca aplicatia ta si actele tale sa fie verificate si aprobate de catre moderatorii siteului .

Last modified on maggio 6, 2011

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.